CESTICA Besplatni treninzi i predavanja: Recite zauvijek zbogom pušenju! Foto: pixabay/ilustracija

CESTICA Besplatni treninzi i predavanja: Recite zauvijek zbogom pušenju!

Varaždinske vijesti | 25.10.2022. u 15:17h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Cestica provodi projekt “Jer srce prepoznaje najbolje”, čiji je cilj osvijestiti stanovništvo o zdravlju i prevenciji bolesti.

“Cigareta? Ne, hvala”

U tijeku su različite radionice, predavanja i besplatni treninzi, a ove subote, 29. listopada u 18 sati u sportskoj dvorani u Cestici bit će održano predavanje na temu “Cigareta? Ne, hvala”, kako bi se stanovništvu prezentirala problematika ovisnosti kao ključni čimbenik nastanka bolesti, u prvom redu kardiovaskularnih.

Poslije održanog predavanja, u dvorani OŠ Cestica održat će se besplatne vježbe razgibavanja, odnosno trening koji je prilagođen raznim dobnim skupinama.

Besplatni treninzi

Redovni besplatni treninzi u sklopu projekta “Jer srce prepoznaje najbolje” održavaju se u sportskoj dvorani OŠ Cestica, utorkom i petkom s početkom u 18 sati.

Informacije o budućim događanjima možete pratiti i na Facebook stranici “Jer srce prepoznaje najbolje” ili na broju telefona Općine Cestica: 042/724-824. Ukupna vrijednost projekta “Jer srce prepoznaje najbolje” je 433.329 kuna, a projekt se provodi od 20. svibnja ove godine do 20. srpnja 2023. godine, a partner na projektu je Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije.

image001.png

image004.png