BEDNJA Načelnik Poljak potpisao ugovor o izgradnji Društvenog doma Brezova Gora Foto: Općina Bednja

BEDNJA Načelnik Poljak potpisao ugovor o izgradnji Društvenog doma Brezova Gora

Varaždinske vijesti | 2.7.2024. u 19:20h | Objavljeno u Našim krajem

U općini Bednja, točnije u naselju Brezova Gora, uskoro počinju veliki radovi u okviru projekta koji će zasigurno razveseliti mještane.

Naime, općinski načelnik Damir Poljak u utorak je s izvođačima radova potpisao Ugovor o radovima na projektu „Izgradnja Društvenog doma Brezova Gora”. Ugovor je potpisan s Andrijom Grabarom ispred tvrtke Graditeljstvo i Tomom Fištrekom ispred tvrtke ISF d.o.o.

Ugovorena vrijednost radova bez PDV-a iznosi 224.092,40 eura, dok cijena radova s PDV-om iznosi 280.115,50 eura. Zadovoljstvo potpisanim ugovorom istaknuo je načelnik Damir Poljak.

– Veseli me potpisivanje ovog ugovora i skori početak radova na izgradnji Društvenog doma jer time ćemo mještanima Brezove Gore osigurati prostor koji će imati vrlo široku društvenu primjenu. U malim naseljima ovakvi su objekti od iznimne važnosti jer, osim što omogućuju lakše provođenje aktivnosti i programa lokalnih udruga, također omogućuju prostor za zajednička druženja – kazao je Poljak, dodavši da se u Općini maksimalno radi na unapređenju društvenog života kako bi ona bila što ugodnije i poželjnije mjesto za život.

Podsjetimo, za navedeni projekt Općina Bednja u ožujku ove godine dobila je 55.000 eura bespovratnih sredstava, za što je odluku donijelo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije koju je potpisao ministar Šime Erlić.

opcina_bednja_-_potpisivanje_ugovora_-_drustveni_dom_brezova_gora_02072024_2.jpg