19. Motosusret kod Varaždinskih Toplica: Dolazi Psihomodo pop

VV | 29.6.2022. u 19:00h | Objavljeno u Našim krajem

Toplički Aqubikersi i ove godine nastavljaju tradiciju sa organizacijom 19. motosusreta. Već se u petak, 1. srpnja, prvog dana održavanja susreta najavio veliki broj ljubitelja brzine na dva kotača. Za glazbeni program koji će se održavati na prostoru igrališta kod Osnovne škole najavljuju bend iz Nove Gradiške "Rockeri" .

Program u subotu počinje okupljanjem sudionika defilea od 15 sati. Defile kreće u 16 sati kroz Ljubešćicu prema Novom Marofu. Stanka je kod Caffe bara Black gdje ih očekuje hladno pivo,grah i rock muzika. Po povratku na susret nastavljuju sa moto igrama. Večer počinje nastupom energičnog rock benda iz Ludbrega "Wanted 5".

Nakon izvanrednih rock koncerata prethodnih godina vrijeme je da ugostimo i legendarni Psihomodo Pop na čelu s Davorem Gopcem kaže nam predsjednik kluba Tomislav Valent

Najpoznatiji hrvatski punk rock bend, PSIHOMODO POP, dolazi da raspleše i raspjeva publiku svojim sjajnim hitovima i spektakularnim scenskim nastupom. Besplatan upad za sve, osiguran kamp, bogata ponuda jela i pića, samo je dio onoga što vas očekuje u Varaždinskim Toplicama.

Galerija slika