VIDEO Špancirfest 2020: ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade Foto: TZ Varaždina

VIDEO Špancirfest 2020: ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade

VV/MN | 20.8.2020. u 17:02h | Objavljeno u Društvo

Epidemiološka situacija izazvana COVID-om 19 i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za neodržavanje festivala, temeljena na specifičnosti organizacije te broju ljudi koji posjećuju festival, presudile su realizaciji 22. Špancirfesta.

Mjeseci prilagodbe koncepta i planiranog programa ovogodišnjeg festivala pali su u zaborav, a Organizator festivala, Turistička zajednica grada Varaždina okrenula se online promotivnim aktivnostima.

Kako bi period od 21. - 30.8. ostao u znaku Špancirfesta, a s posjetiteljima i pratiteljima festivala održala komunikaciju, TZGV je pokrenula promotivnu kampanju naziva ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade.

Svakog dana festivala na Facebook profilu Špancirfesta bit će predstavljen jedan video kao zbir uspomena iz proteklih pet godina, a deset različitih video materijala pokrivat će različite segmente ovog specifičnog programskog koncepta festivala.

Također, svakodnevno će biti prilika da jednostavnom aktivnošću, postavljanjem odgovora u komentar ispod videa, pratitelji osvoje neku od vrijednih festivalskih nagrada.

Nagrade su osigurane u suradnji s glavnima, te i u novim okolnostima, vjernim sponzorima festivala.

Nije tajna, a kako bi pratitelji na vrijeme pretražili arhivu i izvukli najbolje fotke ili pak potaknuli kreativno razmišljanje, u nastavku donosimo popis "zadataka" i nagrada koje je moguće osvojiti.

Uz uvjet da prati Facebook profil Špancirfesta nagradu osvaja osoba čiji je komentar izazvao najviše reakcija (najveći broj lajkova).  Uključivanje i sudjelovanje za osvajanje bilo koje od nagrada moguće je tijekom cijelog perioda nagradnog natječaja, od 21. kolovoza do 3. rujna 2020., a kompletna Pravila nagradnog natječaja dostupna su na web stranici festivala, www.spancirfest.com.