VIDEO Hana Hegedušić opet najbolja, donacija ide međimurskoj Udruzi Down Foto: TLZP

VIDEO Hana Hegedušić opet najbolja, donacija ide međimurskoj Udruzi Down

Varaždinske vijesti | 3.10.2016. u 09:35h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Hana Hegedušić nastavila je u pobjedničkom stilu - nakon prošlotjedne transformacije u Mladena Grdovića kojom je nasmijala sve i izazvala ovacije te osvojila prvo mjesto u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", Hana je u sinoćnjoj epizodi, kao Whitney Houston, zadržala tron.

Ovog puta ju je čekao nimalo lak zadatak s pjesmom ”I Will Always Love You” maestralne Whitney Houston. Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta. Ecija Ojdanić u ulozi žirija gotovo nije imala riječi za Hanu. ”Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna!”, oduševljenje nije mogla sakriti. Tomo, stručni član žirija bio je nešto rječitiji. ”Ovo je jedan od najtežih nastupa  … i jedna od najboljih pjevačica ikad. Ali definitivno si uspjela to obaviti!” pohvalio je nastup.

Očarana je bila i Sandra Bagarić ”Ti si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo!”  Goran Navojec poželio se zamijeniti s glavnim likom iz filma ”Bodyguard” za koji je snimljena pjesma. ”Mnogo su me puta pitali u životu da li bih se mijenjao s nekim glumcem za njegovu  karijeru i bio sam uvijek, do ovog momenta, prezadovoljan sam sa sobom, a sad bih možda malo bio – Kevin Costner! Fantastično je bilo.”

Prema Haninom izboru, kao pobjednice epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna ”Udruzi za sindrom Down Međimurske županije”.

 

Video sadržaj