U Park Boutique Hotelu od 19. do 22. rujna meditacijski program Ishana Shivananda iz Indije

J.Š./Varaždinske vijesti | 27.8.2019. u 11:13h | Objavljeno u Društvo

Svi iskreni tragaoci za unapređenjem materijalnog i duhovnog života u rujnu imaju mogućnost doći na svoje. Naime, u Varaždin dolazi jedan od najvećih realiziranih učitelja novog doba, mladi vizionar i nasljednik drevne loze himalajskih učitelja, Ishan Shivanand. U periodu od 19. do 22. rujna Ishan Shivanand održati će u Park Boutique Hotelu međunarodni meditacijski program godine pod nazivom „Buđenje duše“.

Fizička, emocionalna i misaona transformacija

Ovaj program prema riječima njegovog dugogodišnjeg učenika Želimira Bengerija, izvorni je i izuzetno moćan transformacijski proces koji će mnogim sudionicima otkloniti zdravstvene probleme, snažno detoksicirati um od stresa, pomoći da unaprijede obiteljske i poslovne odnose i da prime neprocjenjivu praksu kojom će se svakodnevno služiti u svrhu ostvarenja životnih ciljeva i najviše razine duhovne vitalnosti. Ovaj program omogućuje najvišu razinu fizičke, emocionalne i misaone transformacije i kao takav spada u istinski blagoslov za sve polaznike. Kako je Želimir Bengeri prošao diljem svijeta mnoge programe koje održava Ishan Shivanand, on najavljuje ovaj program kao spoj najdublje mudrosti, jedinstvenog i neponovljivog humora od strane Učitelja te praktičnog rada, oslobođenja tereta prošlosti kroz vrlo učinkovite meditacijske protokole, buđenje unutarnjih, suptilnih zaboravljenih ljudskih potencijala, kompletno pomlađivanje, neponovljivu glazbenu atmosferu i ponovno rođenje djeteta u nama.

- Svi sudionici tijekom programa imati će mogućnosti otvoreno postavljati pitanja o svim životnim temama i izazovima svakodnevnog života i dobiti odgovore koji će mnogima omogućiti da naprave onaj korak u životu za koji nisu imali snage ili nisu bili sigurni u ispravnost, a pomaže osobi da krene naprijed. Ishan Shivanad dolazi u Hrvatsku s jednim ciljem, a to je, da osnaži dobre ljude i pomogne u otklanjanju nepovoljnih uvjerenja i unutarnjih reakcija koja vode pojedinca u začarani krug uzroka i posljedica, napuštanja vlastite zemlje. Ishan izuzetno voli Hrvatsku i veseli se dolasku da upozna ljude kojima može dati ono što širom svijeta daje, a to je aktivacija potencijala koji spava u svakom pojedincu da postane najbolja i najuspješnija verzija sebe. Svojim dolaskom, svaki pojedinac dobiva najsvetiji dar te ovom izvornom drevnom praksom postaje istinski vođa svog života, obitelji i svjetlo u zemlji kojoj živi - kaže Želimir koji je iskusio taj program u Indiji prije devet godina.

AVS kozmička medicina

Na ovaj događaj dolaze ljudi iz cijele Europe, a velika želja organizatora jest dolazak i srdačan poziv svim tragaocima iz susjednih zemalja poput Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije. Ovaj program paralelno se događa u vrijeme otvaranja prvog AVS integrativnog terapijskog centra u Hrvatskoj (Varaždin, I.Milčetića 2) koji će pod vodstvom Želimira Bengerija provoditi znanstveno dokazanu terapijsku praksu AVS kozmičke medicine čiji osnivač je dr. Avdhoot Shivanand, svjetski priznati kozmički znanstvenik i autor „Cure is possible“ programa za doktore. Provedena su i mnoga znanstvena istraživanja u Indiji i SAD-u te se više može saznati na web stranici www.cureispossible.org. a sve o Ishanu Shivanand možete saznati na www.ishanshivanand.com.