Spektakularna godišnja produkcija Plesnog studija Spinbox s 18 vlastitih plesnih točaka

J.Š./Varaždinske vijesti | 13.3.2019. u 13:01h | Objavljeno u Društvo

Pred prepunom dvoranom Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu Plesni studio SpinBox ponovno je počastio svoje sugrađane sa svojom godišnjom plesnom produkcijom. I to ne bilo kakvom već ih je plesom proveo kroz velike filmske hitove te time još više ojačao vezu plesa i glume.

I ove godine su nadmašili sva očekivanja od vizualizacije, svjetlosnih efekata, kostimografije, te su se sami predstavili s čak 18 vlastitih plesnih točaka koje su radili od jeseni. Plesači su pripremili za svoje goste solo, duo, grupe, formacije, a od mnogih SpinBox iznenađenja našao se tu i ples na koturaljkama, Mama´s show, te i poseban gost – finalist ovogodišnjeg Supertalenta Diego Siquiera.

Našla se tu priča i glazba iz filma Showman, Step up, Zvijezda je rođena, Brzi i žestoki, Trolovi, Kako je Gru ukrao mjesec, Footloose, Mama Mia….. Kroz plesnu priču nas je vodio Fran Rabuzin, a priču za voditelja je osmislila Željka Rabuzin dipl. uč. mentor, voditelj amaterskih dramskih družina. Kostimografiju potpisuje Marijeta Masten.

SpinBox-ovci su i ove godine pokazali da su sve bolji, sve brojniji i sve napredniji i budući da su ostvarili brojna državna priznanja najavljuju odlazak na turneje po Europi. Njihova osnivačica i voditeljica Karmen Maršić Ferenčina navodi da je njezin san konačno ostvaren jer je većina djece našla plesnu dvoranu kao svoj drugi dom te ostvarila upravo ono što joj je i bio cilj, a to je da se djeca međusobno povežu, da svoje probleme, frustracije i sve ostale brige koje ih more u njihovom malom svijetu i pubertetu upravo rješavaju kroz ples i glazbu u plesnom studiju

Označeno u
Galerija slika