'Sensa', salon za uljepšavanje, opuštanje i više od toga

vv | 21.12.2019. u 15:51h | Objavljeno u Društvo

Svakodnevni, često stresi izazovi, zbog ubrzanog življenja te, naravno, dob, traže da se pobrinemo i za sebe, ukoliko želimo postizati odgovarajuće rezultate te izbjeći neželjene posljedice. Toga je svjesno sve više žena, ali i muškaraca, koji traže profesionalne tretmane za sebe i svoje tijelo na specijaliziranim mjestima kao što je 'Sensa', salon za uljepšavanje u Aninoj ulici 14A u Varaždinu.

Iako je 'Sensa' nedavno otvoren, vode ga sestre Tanja Kuzmić-Marenčić i Petra Kuzmić-Marenčić, koje iza sebe imaju gotovo dva desetljeća rada u kozmetici. Sukladno takvom iskustvu je i njihova usluga.

-Radimo s visoko profesionalnom kozmetikom,  što znači da koristimo medicinske profesionalne brendove za kozmetičke salone. U fokusu su nam Dermalogica kozmetika i tretmani lica, mikro nedlling te Propower cell - tretman s kiselinama, naglašavaju sestre koje su salon  'Sensa' prvi put otvorile prije 13 godina.

U ugodnom prostoru od 60-ak kvadara, nude i tretmane tijela, masaže, geliranje noktiju, medicinsku pedikuru, šminkanje i ostale kozmetičke tretmane.

-Sve to su svima dostupne usluge bez kojih je danas teško zamisliti samosvjesnu ženu, napominju  vlasnice salona koji radi ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 12 do 20 sati, utorkom i petkom od 8 do 16, a subotom prema dogovoru za koji je potrebno nazvati telefone 099 5650-640 i 091 548-3677

Galerija slika