Radionica u CISOK-u: Naučite kako napisati kvalitetnu prijavu za posao Foto: ilustracija

Radionica u CISOK-u: Naučite kako napisati kvalitetnu prijavu za posao

Varaždinske vijesti | 2.12.2019. u 14:36h | Objavljeno u Društvo

U srijedu, 4. prosinca, u 10.00 sati u prostorima Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin (Ul. Ivana Kukuljevića 12), održat će se radionica pod nazivom "Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!".

Radionica je namijenjena svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom.

- Pridružite nam se na radionicama pisanja kvalitetnog životopisa i molbe! Odlučite se za sudjelovanje na radionici na kojoj ćete dobiti informacije i savjete o strategijama traženja posla, kao i o tome zašto je upravo ovaj prvi korak u selekcijskom procesu važan. Kako vas ne bismo zbunili samo pričom, imat ćete prilike napisati vlastiti primjerak životopisa i molbe! Uz našu stručnu pomoć napišite kvalitetnu prijavu za posao kojom ćete ostaviti dobar prvi dojam na poslodavca i kojom ćete si povećati šanse za zaposlenje - poručuju iz CISOK-a.

Obavezna je najava sudjelovanja na radionici te se svi zainteresirani mogu javiti telefonom na 042 302 179 ili putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..