Plesači Plesnog studija Lena postigli izvrsne rezultate na Superdance natjecanju u Rijeci

V.M./Varaždinske vijesti | 14.3.2017. u 21:01h | Objavljeno u Društvo

Plesni studio Lena, koji već devet godina djeluje u Varaždinu, osvojio je osam prvih mjesta te dva srebra na državnom natjecanju u plesu Superdance koji se održao 11. ožujka u Rijeci.

Natjecalo se ukupno 30 klubova iz cjele Hrvatske. Plesni studio Lena osvojio je ekipno prvo mjesto za najbolje koregrafije i kostime u formacijama mini, djece i juniorki, a sve potpisuje vlasnica studija i organizatorica izbora za miss Hrvatske za sjeverozapadnu županiju Lena Radanović.

Grupa Princess Star osvojila dva prva mjesta među jakom konkurencijom u kategoriji "Mini cicibani", u stilu baleta i show danca te osvojila pehar za najbolju točku turnira u toj dobi.

Pop Star i Mega Star također su svojim plesnim umijećem osvojile žiri i publiku te zasjale na prvom mjestu u različitim kategorijama, stilu mtv jazz i hip hop.

Prošlogodišnje pobjednice grupa Rock Star osvojila je prvo mjestu u kategoriji djeca, a grupa Dance Star drugo mjesto.

- Seniorke grupa Company su definitivno i zasluženo najbolje. Trud i rad se uvijek isplati. Sad nas čeka novo prvenstvo koje će se održati u Zagrebu 7. svibnja te međunarodno natjecanje u Rimu u lipnju - istaknula je Lena Radanović.

lena_plesni_studio2.jpeg

Označeno u