Objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje gospodarsko-turističkih manifestacija Foto: Ilustracija/Varaždinski folklorni ansambl

Objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje gospodarsko-turističkih manifestacija

VV | 20.5.2020. u 14:55h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin objavio je rezultate Javnog poziva za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija u području turizma i socijalnog (društvenog) poduzetništva te udruga, trgovačkih društava i obrta organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija u 2020. godini.

Javni poziv objavljen je u svrhu dodjele financijskih sredstava onima koji za određena područja iz poziva svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju javnih potreba na području Grada Varaždina.

Raspisan je u ožujku ove godine, no rok za prijavu se produžio radi situacije uzrokovane pandemijom COVID-19.

Ukupni dodijeljeni iznos za provedbu ovog Javnog poziva iznosi 418.000 kuna, a sredstva su raspoređena prema područjima turizam, gospodarsko-turističke manifestacije i socijalno (društveno) poduzetništvo.

Na popisu je 19 udruga i ostalih neprofitnih organizacija u području turizma i socijalnog (društvenog) poduzetništva te udruga, trgovačkih društava i obrta organizatora gospodarsko–turističkih manifestacija koje su zadovoljile uvjete javnog poziva, a možete ih pogledati OVDJE