Natjecatelji "Života na vagi" predvođeni Sinišom Pšakom u subotu u Cestici igraju mali nogomet

Varaždinske vijesti | 25.1.2018. u 15:08h | Objavljeno u Društvo

Cestica sa velikim zanimanjem očekuje polufinale tradicionalnog 17. zimskog malonogometnog prvenstva u subotu 27. siječnja.

Naime, osim polufinalista, u subotu će u 19.20 sati na teren istrčati i natjecatelji RTL showa „Život na vagi“, predvođeni Cestićanom Sinišom Pšakom, Kuglicom, koji je za 150 dana u emisiji izgubio 70 kilograma.

Siniši će se u utakmici pridružiti sedmero prijatelja s kojima je proveo 90 dana u izoliranoj kući u Samoboru, s jednim ciljem - smršaviti.

Nogometaši Života na vagi odigrati će utakmicu protiv ekipe općinara iz Cestice, pojačane Upravom domaćina turnira, NK Bratstva Virje.

Ekipu Života na vagi vodit će Ivana Stapić, a na golu će biti Sara Klobučar. Njezinu mrežu neće biti lako pogoditi. Sara je, naime, golmanica popularne ženske malonogometne ekipe u Hrvatskoj, Uspinjače i redovito s klubom nastupa na najpoznatijem turniru u malom nogometu u Hrvata, zagrebačkoj Kutiji šibica.

Siniša Pšak, koji godinama nije mogao igrati nogomet zbog nagomilanih kilograma nedavno je odigrao turnir sa svojim Bratstvom, a bit će ovo prilika da svojim navijačima najbolje pokaže rezultat njihove velike podrške tijekom tri mjeseca Života na vagi.

Označeno u