Miss Supranational: Lucija, Josipa, Maja, Dragana i Mateja uživale na snimanjima Foto: Milorad Behin

Miss Supranational: Lucija, Josipa, Maja, Dragana i Mateja uživale na snimanjima

Varaždinske vijesti | 9.4.2019. u 23:12h | Objavljeno u Društvo

Na izboru za Miss Supranational Varaždinske županije, koji će se 24. travnja održati u hotelu Turist, sudjelovat će, među ostalim natjecateljicama, i 17-godišnja Lucija Vitez te 22-godišnja Josipa Žuti.

Lucija je učenica Gospodarske škole Varaždinu, smjer Upravni referent.

- U daljnjem školovanju razmišljam o stručnom studiju kriminalistike. U slobodno vrijeme najčešće se bavim sportom, ali vrijeme volim provoditi i pred ogledalom šminkajući se. Kao osoba sam vrlo društvena i uvijek spremna na nova iskustva, što je i razlog zašto sam se prijavila na ovaj izbor - kaže Lucija.

glam_lucija_x.jpg

Josipa dolazi iz Možđenca pokraj Novog Marofa.

glam_st_x.jpg

- Završila sam trgovačku školu u Gospodarskoj školi Varaždin i po završetku srednje škole odmah počela raditi. Sada sam trenutno nezaposlena i dok tražim posao usput sam se željela okušati u nečemu novome, jer izazova u životu nikad dosta! Svoje slobodno vrijeme provodim šetajući prirodom. Velika podrška u životu mi je dečko koji me naravno bodri i u ovome. Za sebe mogu reći da sam komunikativna, vedra i optimistična osoba, spremna na svaki izazov u životu, jer što te ne ubije, to te ojača! - ističe Josipa koja je snimanje, zajedno s Lucijom, odradila u Glam beauty studiju, partneru izbora za Miss Supranational.

glam_studio.jpg

Među djevojkama koje se natječu za titulu Miss Supranational Varaždinske županije su i Maja Benković (19) te Dragana Atanasova (20), koje su na snimanju uživale u trgovini Lea shoes.

lea_shoes_3.jpg

- Dolazim iz Novog Marofa, a za mogu reći da sam vedra, komunikativna i ambiciozna osoba. Završila sam srednju Gospodarsku školu Varaždin, smjer prodavač, no pošto mi to nije posao snova završila sam tečaj za vizažista. Za 5 godina se vidim kao vlasnica nekog butika i paralelno s time bih voljela izgraditi neku karijeru u zanimanju vizažistice. Prijavila sam se na ovaj izbor jer volim stjecati nova iskustva. Držim fige svim kandidatkinjama i nadam se da će nam ovo sve ostati u jako lijepom sjećanju i da ćemo svi ostati dobri prijatelji - poručila je Maja.

Dragana dolazi iz Budislavca, a završila je Srednju ekonomsku školu u Ivancu.

- Trenutno sam zaposlena u kafiću i uz to pohađam tečaj fotografije u Zagrebu s kojim se nadam da ću uspjeti i postati profesionalni fotograf što mi je i san. U slobodno vrijeme bavim se fitnessom. Sebe bi opisala kao upornu, strpljivu i pozitivnu osobu zbog toga što uvijek idem naprijed, bez obzira na probleme koji me snađu, pokušavam ih gledati s vedrije strane jer smatram da za velike stvari treba vremena, zato ja strpljivo čekam svoje vrijeme. Mana bi mi bila da sam teška i tvrdoglava osoba - rekla je Dragana.

lea_shoes_1.jpg

lea_shoes_2.jpg

Na snimanju u Centru za estetiku i oblikovanje NYCE - New You Esthetic Center, uživala je 21-godišnja Varaždinka Mateja Mrazek.

- Završila sam prehrambenu tehnologiju te dalje idem za sanitarnog inspektora. Za sebe bih rekla da sam iskrena, vedra i ambiciozna osoba. Volim upoznavati nove ljude i prihvaćam sve izazove. Moda je uz mene od malih nogu, a svake godine postaje mi sve bitnija stavka. Veselim se ovom novom iskustvu i druženju s curama - istaknula je Mateja.

izbor_nyce_mateja.jpg

izbor_mateja_3.jpg

izbor_mateja_1.jpg