Ljeto neće biti dosadno: u DND Varaždin brojne aktivnosti, od vježbanja i plesa do istraživanja i matematike Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Ljeto neće biti dosadno: u DND Varaždin brojne aktivnosti, od vježbanja i plesa do istraživanja i matematike

VV | 31.5.2019. u 08:23h | Objavljeno u Društvo

Završetak školske godine je pred vratima, a da bi ljeto i na kontinentu bilo zabavno i veselo, ove godine pobrinule se Društvo “Naša djeca” Varaždin.

U razdoblju od 17. lipnja do 17. kolovoza ove godine u prostorijama DND Varaždin (bivša zgrada Centra Tomislav Špoljar) osmišljene su brojne aktivnosti tijekom ljetnih mjeseci.Programi koji se provode traju od 8 do 16 sati, od ponedjeljaka do petka, a mogu se upisati djeca od četvrte godine života.Tako će se provoditi aktivnosti za zdravo tijelo (razgibavanje, vježbanje, šetnje, orijentacijske igre...), aktivnosti za zdrav um (logičke, društvene, matematičke igre, istraživanja...), aktivnosti za zdrav duh (glazbeni, plesni i kreativni sadržaji...), aktivnosti za razvoj psihološke otpornosti djece (rad na emocijama, empatiji, toleranciji...) te slobodne ak-tivnosti prema željama djeteta. 

- No, aktivnosti su podložne promjenama, ovisno o interesima i mogućnostima djece - poručuju iz DND Varaždin.

Cijena tjedne radionice je 450 kuna i u nju su uz vođene aktivnosti uključeni jutarnja užina (voće) i topli obrok (ručak). Prijave su već počele, pa ako ste zainteresirani da vaši klinci ljeto provedu uz dobro društvo uz sadržaje koje ih zanimaju možete se javiti na broj te-lefona 098/246-337 ili e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u