FOTO Srednjoškolci razveselili posjetitelje placa, balzam za usne kozmetičarki totalni hit Foto: Gradska tržnica Varaždin

FOTO Srednjoškolci razveselili posjetitelje placa, balzam za usne kozmetičarki totalni hit

IHR/Varaždinske vijesti | 9.3.2019. u 14:05h | Objavljeno u Društvo

Na varaždinskom placu jutros su, u povodu Međunarodnog dana žena, gostovali profesori i učenici Srednje strukovne, Gospodarske te Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole. Među poklonima našlo se vrlo kreativnih rukom rađenih unikatnih ukrasa, slatkih zalogajčića, svježe pečenih peciva, prirodne kozmetike, a što je najvažnije – mnogi su se ugodno iznenadili saznavši da su ova prava mala kreativna remek djela proizašla iz školskih radionica.
Nutricionisti su ponudili i mjerenje indeksa tjelesne mase, što je vrlo zanimljiv podatak, posebice onima koji žele poraditi na figuri ali i zdravlju.
Kozmetičari iz Srednje strukovne ponovo su oduševili svojim balzamom za usne koji se vrlo lako može pripremiti i kod kuće. Kako se moglo čuti, mnogi su to već isprobali, a posebno je to zanimljivo alergičarima i osobama preosjetljivima na pojedine sastojke komercijalnih kozmetičkih proizvoda.
Bila je ovo sjajna prigoda i za sve one koji su željeli saznati više o ovim školama, te ugodno druženje kolega i svih koji su se u ovoj prilici našli na varaždinskome placu.

Dio atmosfere s varaždinskog placa pogledajte na fotografijama.

 

Galerija slika