FOTO: Odigran odbojkaški turnir u Cestici povodom Međunarodnog dana mladih Foto: SDP Cestica

FOTO: Odigran odbojkaški turnir u Cestici povodom Međunarodnog dana mladih

Varaždinske vijesti | 21.8.2019. u 18:35h | Objavljeno u Društvo

Već treću godinu zaredom, u subotu 17. kolovoza, Forum mladih SDP Cestica, uz pomoć Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a i Općinske organizacije SDP Cestica, organizirao je povodom Međunarodnog dana mladih turnir u odbojci na pijesku.

Ove godine na turniru je sudjelovalo desetak ekipa iz Cestice i okolnih naselja, sa preko 50 natjecatelja.

Turniru su se pridružili i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Cestice i zamjenik načelnika Žarko Rodeš, predsjednik Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije i županijski vijećnik Luka Zrinski, načelnik općine Petrijanec Željko Posavec te predsjednik Foruma mladih SDP-a grada Varaždina Lovro Lukavečki.

- Prijašnjih godina, turnir odbojke na pijesku pokazao se kao odlična atrakcija za mlade povodom Međunarodnog dana mladih. Jako mi je drago vidjeti da je ove godine došlo još više ljudi nego prošle te se nadam da će iduća biti još bolja - rekla je tom prigodom predsjednica Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Cestica i općinska vijećnika Nives Božić.

Predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih i županijski vijećnik Luka Zrinski nadodao je da je organizacije ovog turnira još jedna u nizu aktivnosti, kojima forumaši, u skladu sa svojim mogućnostima, žele poboljšati kvalitetu života mladih u svojem kraju te im omogućiti dodatne sadržaje, kojima je cilj što veće povezivanje mladih u društvu.

Zbog većeg broja ekipa turnir se odužio do kasnih noćnih sati, a pobjedu na turniru odnijela je ekipa „Veseli dečki i jedna puca“ dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe „Mlaka“ i „Kapla 2“.