Dubravka Šuica Parkovima čestitala na prestižnoj nagradi na Floraartu 2018. Foto: Parkovi d.d.

Dubravka Šuica Parkovima čestitala na prestižnoj nagradi na Floraartu 2018.

Varaždinske vijesti | 16.6.2018. u 11:02h | Objavljeno u Društvo

Europarlamentarka Dubravka Šuica je u petak, tijekom svog boravka u Varaždinu, posjetila Parkove, kako bi direktoru Alenu Runcu i djelatnicima čestitala na nagradi osvojenoj na Međunarodnoj vrtnoj izložbi u Zagrebu, Floraart 2018.

Zastupnica je pritom pohvalila i brojnost, kako je rekla, zanimljivih cvjetnih aranžmana u gradu o kojima brinu Parkovi, te istaknula varaždinsku tvrtku kao jedno od poduzeća s najvećim potencijalom u branši.

Direktor Parkova Alen Runac podsjetio je bivšu gradonačelnicu Dubrovnika na 2012. godinu kad su Parkovi cvjetnim aranžmanima ukrasili i Dubrovnik. Dubravka Šuica i Alen Runac razgovarali su i o novoj poslovnoj politici Parkova - agresivnijem izlasku na domaće, ali i europsko tržište.

- Parkovi su spremni ući u tržišnu utakmicu. Izlazak na tržište je prioritetni cilj tvrtke i tome ćemo se posvetiti. U ovom trenutku uspješno privodimo kraju trenutno najzahtjevniji posao u branši, uređenje okoliša novog, visokorangiranog hotela u Rovinju. Taj je posao danas najbolja  referenca za konkurentnost Parkova u branši – rekao je Runac, a Dubravka Šuica je izrazila spremnost pomoći Parkovima u Bruxellesu sa svime što će im biti potrebno za bolje snalaženje u poslovanju s Europom.

dubravka_suica_-_parkovi_varazdin_2.JPG

dubravka_suica_-_parkovi_varazdin_3.JPG

dubravka_suica_-_parkovi_varazdin_4.JPG

dubravka_suica_-_parkovi_varazdin_5.JPG