Dravsko kupalište će svoja vrata otvoriti svim korisnicima u ponedjeljak, 20. kolovoza Foto: VV arhiva

Dravski bazeni ovog vikenda zatvoreni zbog - svadbe

Varaždinske vijesti | 14.8.2018. u 08:57h | Objavljeno u Društvo

Kupalište Drava bit će zatvoreno u petak, subotu i nedjelju (17., 18. i 19. kolovoza), zbog prethodno ugovorenog najma prostora za održavanje svadbe.

Priopćili su to iz iz Javne ustanove Gradski bazeni Varaždin, dodavši da je najam prostora za ova tri dana dogovoren u veljači s Hotelom Turist, dok Gradski bazeni još nisu vodili Dravsko kupalište, tj. u vrijeme dok se još nije znalo da će se Dravsko kupalište u potpunosti renovirati.

Pojašnjavaju da je, prema sklopljenom Ugovoru o zakupu poslovnog prostora između mladenaca i Hotela Turist (na dan 23.02.2018., članak 3. "Zakup prostora odnosi se na razdoblje od 17.08.2018. do 20.08.2018. godine, odnosno na dane petak, subota i nedjelja u navedenom razdoblju."), Grad Varaždin Ugovorom o koncesiji ove lokacije preuzeo i tu prethodnu ugovornu obavezu, isto kako se preuzima i u slučaju kupnje navedene nekretnine u međuvremenu.

- Dravsko kupalište će svoja vrata otvoriti svim korisnicima u ponedjeljak, 20. kolovoza. Mladencima želimo sve najbolje i neka ih sreća i veselje prate u zajedničkom životu! - poručili su iz Gradskih bazena.