Doživite jedinstveno iskustvo Špancirfesta "iznutra", postanite volonter Foto: Špancirfest

Doživite jedinstveno iskustvo Špancirfesta "iznutra", postanite volonter

Varaždinske vijesti | 17.6.2019. u 11:05h | Objavljeno u Društvo

Biti dio organizacijskog tima Špancirfesta jedinstveno je iskustvo. Prema riječima brojnih mladih ljudi koji su do sada sudjelovali i pomagali u organizaciji i realizaciji festivala, vidjeti desetke tisuća posjetitelja koji se zabavljaju i uživaju posjećujući bezbrojne sadržaje Špancirfesta, te znati da si dio male i složne ekipe koja to sve omogućava, neopisiv je osjećaj.

Špancirfest je veliki projekt i svake godine otvara vrata motiviranim mladim ljudima da budu dio njegove organizacijske ekipe, zabave se, steknu vrijedno iskustvo i festival dožive „iznutra“. Kao i svake godine volontere se traže putem natječaja, a sve što se traži od kandidata je da imaju organizacijske vještine, komunikativnost i motivaciju da svojim vremenom i osmijehom pripomognu realizaciji najvećeg hrvatskog festivala.

Kao i obično, kandidati se mogu javiti za zaduženja pratitelja, informatora, asistente za odnose s javnošću te rad u akreditacijskom centru. Natječaj je objavljen na https://spancirfest.com/volontiraj-naspancirfestu-3/, a traje do petka, 12. srpnja.

Označeno u