Do iduće godine: Do samog kraja htjeli smo napraviti najbolji, najveći i najglasniji Forestland festival

Varaždinske vijesti | 13.7.2020. u 12:08h | Objavljeno u Društvo

-  Do samog kraja htjeli smo napraviti najbolji, najveći i najglasniji Forestland festival. Do samog kraja nadali smo se da će sve biti dobro. Do samog kraja nismo gubili nadu - kažu organizatori Festivala Forestland koji se odgađa do sljedeće godine.

Forestland festival održat će se od 23. do 25. srpnja 2021. u Brezju.

Nepovoljna epidemiološka situacija u okolnim državama, teška i gotovo nemoguća pravila ponašanja i novi, nepoznat faktor s kojim se tek upoznajemo, natjerali su ih na promjenu datuma festivala. Sve ulaznice vrijede i za Forestland 2021. Sav info o povratu ide kroz dan.

- Ako želite podržati ekipu koja radi festival, ostavite svoje ulaznice neka važe i iduće godine, nagradit ćemo vašu vjernost i pomoć. Svi koji su kupili ulaznice kroz sustav Ticket2go javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. tako da kroz sustav izvršimo povrat uplaćenih sredstava - poručuju.

Kaže i da bi ove godine imali definitivno najbolji i najveći festival ikad, no nova pravila i novi načini organizacije nisu pogodni nikome.

- Nadamo se da će svi posjetitelji koji su planirali doći ostati s nama i 2021. Smatramo da je ovo trenutno smrt event industrije kao takve - rekao je organizator Krešimir Biškup i dodao da za 2020. nisu izgubili sve nade.

- Htjeli bi iznenaditi sve naše prijatelje i partijanere, a to je “Forest obitelj” koja je s nama već osam godina, stoga ćemo svi zajedno pratiti situaciju. Sve ulaznice vrijede i za 2021., a posjetitelji povrat mogu ostvariti do 27. srpnja odnosno u roku od 14 dana porukom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - navode.