Bliži se božićna čarolija uz Parni Valjak u varaždinskoj Areni

Varaždinske vijesti | 20.12.2019. u 16:09h | Objavljeno u Društvo

Ostalo je svega nekoliko dana do prave glazbene poslastice koju nam sprema jedan od najdugovječnijih i omiljenih bendova - Parni Valjak.

Bend će u sklopu svoje velike turneje pod nazivom „Runda 44“ zarundati zajedno sa svojom mnogobrojnom publikom u varaždinskoj Areni samo dan nakon Božića, 26. prosinca.

Vrhunska produkcija, moćni svjetlosni efekti, energija koja traje dugi niz godina sve je to što ovaj bend čini postojanim i omiljenim.

A može li se čarolija Božić produžiti bolje od pjevanja najdražih pjesama poput "Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Uhvati ritam” i mnogih drugih.

Parni valjak je bend koji oduševljava publiku i osvaja srca i sve mlađih generacija koja s nestrpljenjem iščekuju njihove koncerte.

Koncert počinje u 20 sati, a vrata Arene otvaraju se u 18:30. Radi velike gužve koja se očekuje, organizatori mole posjetitelje da koriste gradski parking.

Ako ste jedni od onih koji kupuju poklone u zadnji tren, prava je prilika da razveselite svoje najbliže kartama za ovaj vrhunski glazbeni spektakl!

Ostalo je jako malo ulaznica stoga nemojte čekati, nego nabavite svoje ulaznice na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way,
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Caffe bar Stefano
BP Petrol
Eventim