Anita Rep: Uvijek smo tu za one kojima je potrebna naša pomoć

VV | 22.12.2020. u 20:02h | Objavljeno u Društvo

Članice Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije i ove su 2020. godine, donirale prigodne pakete Udruzi „Uz tebe sam“, kako bi u ovo teško i neizvjesno vrijeme unijele barem malo sreće i radosti u dječja srca.

Iako ove godine zbog epidemiološke situacije nije bilo priredbe, hvala djeci s invaliditetom i mladima što su ispunila naša srca svojom Zbirkom radova mladih osoba s invaliditetom. Ta prekrasna djeca svima nama svojom snagom i upornošću ukazuju da ne smijemo zaboraviti kako je svaki život, trenutak, vrijeme, lijepo i dragocjeno.

Istovremeno je predsjednica ŽI Podružnica Lepoglava Marija Ribić a uoči blagdana svetog Nikole, posjetila i razveselila darovima vrtićke mališane Dječjeg vrtića u Lepoglavi i  Višnjici, te mališane u Dječjem vrtiću Runolist.

- Zbog pandemije koja nas je zahvatila, ove godine nismo mogle biti aktivne na terenu, ali uvijek smo tu za one kojima je potrebna naša pomoć, upozoravamo na sve što u našem društvu nije dobro te podržavamo svaku akciju koja može doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu, ne samo žena, već i ostalih građanima naše zajednice, ranjivoj te socijalno osjetljivoj skupini - poručila je predsjednica ŽI ŽO Varaždinske županije Anita Rep.

hns_zi_1.jpg

hns_zi_2.jpg