Za manje od 24 sata počinje najveći festival na sjeveru Hrvatske - Forestland

Varaždinske vijesti | 18.7.2019. u 15:24h | Objavljeno u Društvo

Malo noćno osvježenje došlo je u pravi čas za vrelu atmosferu Forestland festivala. Za samo 24 sata početi će najveći festival na sjeveru Hrvatske, a pripreme su skoro gotove.

Naime, Mauro Picotto, E-Base, Yellowheaz, SaberZ, Ferreck Dawn, Ruben de Ronde, Corti Organ i gotovo pedeset drugih DJ-a u petak 19. srpnja dolaze na pozornicu ovog šumskog festivala u Međimurju.

U stilu broja 7 - broja održavanja festivala je i pjesma, himna ovog ljeta u produkciji Lawrenca Apage, nizozemskog rezident DJ-a Forestlanda. A koliko je hrabar vidjet ćemo na najdužem zip-lineu powered by Red Bull na sjeveru Hrvatske, onom preko glavne pozornice, između VIP-a i preko tisuća posjetitelja. Usudite li se?

U 14 dana radova marljiva ekipa produkcije Forestlanda je od šumske livade napravila neprepoznatljiv festivalski prostor, jedinstven i nezaboravan za tisuće posjetitelja koji će pohrliti već od podnevnih sati. Kad nakon 48 sati, točno u podne u nedjelju 21. srpnja R-G-M završi svoj set party se nastavlja na afteru u Toplicama Sveti Martin, uz bazene, plažu i Red Bull Stribor.

Označeno u