Novo veliko priznanje za popularni varaždinski mjuzikl: "Glazba srca mog" u zagrebačkoj Komediji

Igor Čolaković | 11.2.2020. u 12:24h | Objavljeno u Društvo

Glazba srca mog, popularni mjuzikl kojeg je skladao Ivan Josip Skender povodom 190. obljetnice Glazbene škole u Varaždinu, bit će izveden i u zagrebačkom kazalištu Komedija, u nedjelju, 16. veljače.

Ovaj mjuzikl, nastao u koprodukciji Glazbene škole i Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, s velikim je uspjehom izveden 2018. godine, a sada će ovaj "mjuzikl u mjuziklu", za koji je libreto napisala Marijana Nola, a režirala Marina Pejnović, igrati i u zagrebačkoj Komediji, jedinom našem kazalištu specijaliziranom upravo za takva glazbeno - scenska djela.

- Gostovanje u kazalištu Komedija s mjuziklom Glazba srca mog, je nesumnjivo za našu školu velika čast i priznanje našeg rada - istaknuo je Davor Matačić, ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu.

U glavnim ulogama nastupaju - Ema Kovačić, Neven Stipčić, Rebecca Posavec, Dorian Stipčić, Ivan Čuić, Barbara Rocco, Robert Plemić, Anamari Dragičević, Laura Cahun, Marija Magdalena Kočila, Korina Klampfl, Eva Škrebić, Ana Leona Lončar, Dorijan Vuk, Damjan Ivanjko i Karlo Kreč.

Zagrebačka publika mjuzikl Glazba srca mog imat će prigodu vidjeti u dva termina, u nedjelju od 18 te od 20 sati.

Označeno u