Nakon djevojačkog zbora Mozartine u Novom Marofu nastupa i dječji zbor Vivaldine

Varaždinske vijesti | 30.11.2019. u 16:14h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju, 1. prosinca Pjevački studio Mozartine ponovno će održati koncert u Novom Marofu, ali ovaj put stanovnike Marofa čeka nešto sasvim drugačije.

Nakon što je u ožujku ove godine Djevojački zbor Mozartine oduševio stanovnike Novog Marofa nastupom u dvorani Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“, sada će to učiniti i jedan od njihovih brojnih dječjih zborova – Dječji zbor Vivaldine.

Vivaldine će nastupiti u podne u crkvi sv. Vida i Jurja u Mađarevu i pokazati što su to pripremile za novu pred-Božićnu sezonu, koju će okruniti velikim nastupom svih zborova ovog pjevačkog studija, 22. prosinca u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu.

Nastupit će pod ravnanjem svoje dirigentice Mateje Škaro, a uz klavirsku pratnju Lorene Deidda. Dječji zborovi Pjevačkog studija Mozartine nadaleko su poznati po iznimno visokoj kvaliteti nastupa i rijetko viđenoj dozi profesionalizma među tako mladim pjevačima. Naime, dječje zborove ovog studija pohađaju djeca od 6 do 12 godina starosti. Osim Vivaldina u Marofu, ovih dana možete poslušati i Dječji zbor Raveline i Dječji zbor Chopinine koji će 8.12. nastupiti u župi u Desiniću, pa ako ste u blizini, ne propustite ovu glazbenu čaroliju!

 

Označeno u