Iduće subote na Korzu neslužbeno 'Svjetsko prvenstvo u klikeranju

V.V. | 7.10.2016. u 12:44h | Objavljeno u Društvo

Kliker family day - neslužbeno 'Svjetsko prvenstvo u klikeranju' - očekuje nas u subotu, 15. listopada, na varaždinskom Korzu, od 10 do 12 sati, i pozvani su - svi!

Prilika je to za prisjetiti se što je to bilo toliko zabavno u igri kojom su vrijeme kratile i pritom se odlično zabavljale neke starije generacije, ali i za pokazati mlađima čiji su to roditelji bili najveći majstori u baratanju klikerima, špekulama, pikulama, kako god ih bili nazivali...

Kliker family day uvod je u nadolazeći Kliker festival - festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade, koji nas sa svojim bogatim programom (predstave, radionice, izložbe, filmovi, instalacije...) u Varaždinu i dijelom u Novom Marofu očekuje od 24. do 30. listopada. Detaljni program festivala pronađite na adresi www.klikerfestival.com.

Druženju u subotnje jutro na Korzu pridružit će se i popularni Luka Nižetić, a osim toga Varaždinci će imati priliku vidjeti i premijernu izvedbu predstave Plesnog centra Tala pod nazivom 'Zebre su u gradu', i to - na gradskim ulicama! U 10 sati moći će ih se sresti na raskrižju kod HNK-a, u 11 na raskrižju kod Gimnazije, a u 12 sati na Korzu.

Za Kliker family day, ovo prestižno natjecanje koje svatko tko drži do svog klikeraškog renomea ne smije propustiti, prijavite se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ime i prezime, dob, e-mail).

- Ako imate svoje klikere (obične, topsere, porculanere...), uzmite i njih, a ako nemate, čekat će vas na mjestu velikog okršaja - pozivaju organizatori, napominjući da su za pobjednike, naravno, osigurane i nagrade!

Organizatori Kliker festivala i Kliker family daya - umjetnička organizacija VRUM i Kliker platforma - uvjereni su da Varaždin vrvi iskusnim majstorima (i majstoricama!) klikeranja pa stoga pozivaju sve takve (kao i one malo manje majstore) neka dovedu svoje mališane i pokažu im kako su se djeca zabavljala prije pojave kompjutera, mobitela, tableta... I ne bojte se, nema nikoga tko bi vam mogao 'pobrati placovinu'!

Označeno u