FOTO Božićno vrijeme radosti u Lepoglavi upotpunili koncertom i zaradili veliki pljesak publike Foto: Grad Lepoglava

FOTO Božićno vrijeme radosti u Lepoglavi upotpunili koncertom i zaradili veliki pljesak publike

Varaždinske vijesti | 29.12.2019. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Božićno vrijeme radosti u Lepoglavi su tradicionalnim Božićnim koncertom upotpunili glazbenici koji su na Štefanje u ispunjenoj sportskoj dvorani lepoglavske škole glazbom dočarali božićno vrijeme i duh.

Nastupili su Limena glazba Lepoglava, ženski zbor "Collegium artisticum", KUD ITAS iz Ivanca, La Boheme band te solisti Barbara Suhodolčan, Rajko Suhodolčan i Lucija Job.

U nešto manje od dva sata programa publika je uživala slušajući uglavnom božićne, ali i klasične skladbe te nezaboravne evergreene koji su se izvrsno uklopili u božićni glazbeni ambijent koji su stvorili lepoglavski glazbenici i gosti, a koje je publika često nagrađivala velikim pljeskom.

Na kraju koncerta lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić zahvalio je glazbenicima na predivnoj glazbenoj večeri uputivši im, kao i okupljenoj publici, čestitke za Božić i novu godinu koja je, istaknuo je tom prigodom, bilo vrlo uspješna za Grad Lepoglavu, što potvrđuju brojni realizirani gradski projekti.

I ovogodišnji je Božićni koncert održan pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave te u organizaciji Turističke zajednice grada Lepoglave.

lepoglava_bozicni_koncert_2019_01.jpg

lepoglava_bozicni_koncert_2019_02.jpg

lepoglava_bozicni_koncert_2019_03.jpg

lepoglava_bozicni_koncert_2019_06.jpg

lepoglava_bozicni_koncert_2019_08.jpg

lepoglava_bozicni_koncert_2019_09.jpg