Novo zapošljavanje u Varaždinu: Doznajte sve u četvrtak 24. svibnja na Danu otvorenih vrata

V.V. | 14.5.2018. u 11:52h | Objavljeno u Aktualno

Predstavnike zagrebačke firme Q Experience, direktora Domagoja Makara i člana Uprave Tomislava Plešu u Gradskoj vijećnici su u ponedjeljak primili gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok i njegova zamjenica Sandra Malenica.

Gradonačelnik Čehok je podržao projekt otvaranja novih radnih mjesta koji će djelatnici Q Experienca predstaviti u četvrtak 24. svibnja 2018. godine na Danu otvorenih vrata u varaždinskom Park Boutique hotelu. 

Kako je prezentirano na sastanku, tvrtka Q Experience za početak želi zaposliti petnaestak komunikativnih osoba sa znanjem njemačkog jezika. Tvrtka inače pruža usluge službe za korisnike za strane klijente putem telefona, „Live chata“, društvenih mreža i drugih komunikacijskih  kanala.

Gradonačelnik je pružio punu podršku i ponudio pomoć u pronalaženju adekvatnog poslovnog prostora te pokretanja ovog projekta kojim Q Experience iz Zagreba postoji svega nešto više od godinu dana, ali već je dobila povjerenje velikih tvrtki poput Flixbusa i Home24 kojima pruža usluge službe za korisnike na 16 europskih jezika.

- Ponosni smo da je naših 190 djelatnika do sada pomoglo preko milijun klijenata diljem Europe - Kaže direktor Domagoj Makar i nastavlja:“Dugogodišnje iskustvo u radu u službama za korisnike velikih multionacionalnih kompanija iskoristili smo da ponudimo na tržištu nešto drugačije, kvalitetnije i uz veliku pozornost na zadovoljstvo zaposlenika koji su naša najveća vrijednost. Ulažemo iznimno puno resursa i osobnog truda u radno okruženje i atmosferu na radnom mjestu. Nakon velikog rasta u Zagrebu razmišljali smo kako bismo vrlo rado upoznali i angažirali djelatnike iz drugih krajeva Hrvatske. Varaždin vidimo kao grad koji potiče poduzetništvo i njeguje stvaranje vrijednosti pa nam je prirodno bio na vrhu liste.“

Q Experience poziva sve zainteresirane koji govore neki strani jezik da dođu na dan otvorenih vrata u četvrtak, 24. svibnja 2018. u Park Boutique Hotelu u ulici J. Habdelića 6, Varaždin od 15:00-19:00 sati kako bi se upoznali, popili kavu i porazgovarali o mogućnosti zaposlenja.

Označeno u