Za vikend 6. Dani vjenčanja u Varaždinu uz bogat program i besplatan ulaz

V.V. | 17.11.2017. u 14:27h | Objavljeno u Društvo

Uz velike pogodnosti za buduće mladence, predstavljanje izlagača i nagradne igre za posjetitelje, pripremljen je bogat zabavno glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog dana u subotu i nedjelju na 6. Danima vjenčanja u Varaždinu.

Sajam će biti službeno otvoren u subotu u 12 sati, a program vodi Andrea Loparić, poznata varaždinska voditeljica VTV-a. Modne revije se realiziraju u suradnji sa velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i buticima, a nosit će ih manekeni u produkciji Marijane Gregurić.

Na modnoj reviji se bira MISS DANA VJENČANJA. Cjelodnevnu gastronomsku ponudu imat će bistro TIME OUT koji je u sklopu sajamske dvorane. Na sajmskoj priredbi će se predstaviti frizerski saloni, saloni vjenčanica, modni saloni za žene i muš- karce, modni kreatori, zlatari i proizvođači nakita, trgovine, cvjećari i aranžeri, ugostitelji, slastičari, najmodavci vozila, limuzina i kočija, foto i video studiji, restorani, najmodavci svadbenih dvorana, udruge, OPG-i i najmodavci šatora i pagoda, bendovi, tamburaši, pjevači, auto kuće, i drugi.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a kako je cijela sajmska priredba humanitarnog karaktera, umjesto plaćanja ulaznica svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog u posebnim kutijama na ulazu.

Svi dobrovoljni prilozi predat će se Društvu distrofičara invalida cerebralne i dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina. Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju od 10.00. do 19.00. sati.

Označeno u