VIDEO Mladi hrvatski glazbenik novi je spot snimio - u DVD-u Novi Marof Foto: Ivana Dobrovoljec

VIDEO Mladi hrvatski glazbenik novi je spot snimio - u DVD-u Novi Marof

Varaždinske vijesti | 7.3.2023. u 20:22h | Objavljeno u Društvo

Mladi glazbenik Tomislav Marić, pod umjetničkim imenom poznat i kao ToMa, spot za svoju novu pjesmu "193" snimio je u DVD-u Novi Marof.

Kako je i sam ToMa rekao, u želji da iz sebe izvuče nešto novo, našao je svoj glazbeni identitet i upravo 193 predstavlja pomak u njegovom glazbenom izričaju. Izlaskom ovog singla, najavljen je i glazbeni spot u kojem uz ToMu, glavnu ulogu ima poznata hrvatska vizažistica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja prethodne sezone Plesa sa zvijezdama.

toma_spot_novi_marof_07032023_3.jpg

Spot za ovaj singl sniman je u DVD-u Novi Marof, a iza ideje i realizacije spota stoji poznati dvojac Sestrice, Ana Badurina i Luka Sepčić.

- Hvala puno ToMi na potpunom povjerenju i povjeravanju ove energetske bombe u moje ruke. Uživao sam režirajući ovu pjesmu edukativnog karaktera. Kroz gorući storytelling smjestili smo pjesmu u vruću atmosferu koja reflektira stihove u svom vizualnom obliku - rekao je, među ostalim, Luka.

Kako kažu, video spot za pjesmu "193" naglašava složenost strastvenih veza i kako one mogu dovesti do ekstremnih situacija. Kroz vizualno privlačne prizore i emocionalne trenutke, spot pruža duboko iskustvo gledanja i ostavlja gledatelje da razmišljaju o svojim vlastitim vezama i strastima.

- Ana i Luka još su jednom dokazali i opravdali svoje ime. Dugo sam čekao priliku na rad s njima i sretan sam da smo se spojili baš na pjesmi '193'. Veliko hvala Sestricama kao i DVD Novi Marof koji su nam ustupili lokaciju za potrebe snimanja i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće - zaključio je ToMa.

toma_spot_novi_marof_07032023_2.jpg

Autor glazbe i stihova je ToMa, a produkciju potpisuje Mihovil Šoštarić – Lockroom. Singl 193 je deveti ToMin singl koji ujedno najavljuje zvuk koji će ToMa predstaviti na svojemu debitantskom albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine.