VIDEO Mlada Varaždinka Lana Lovreković objavila novi singl "Riječi pogrešne"

Varaždinske vijesti | 25.2.2022. u 08:10h | Objavljeno u Društvo

Mlada Varaždinka Lana Lovreković objavila je novi singl "Riječi pogrešne".

Lana se prvi put predstavila publici 2020. sa singlom "Bivša" te 2021. sa singlom "Dalje plešeš sam", koji do sada broje više od 700.000 pregleda na YouTubeu.

Prošle godine nastupila je na DarFestu i osvojila drugu nagradu žirija s pjesmom "Dalje plešeš sam“. Oba su singla bila bržeg mladenačkog duha i ritma, dok se novim singlom "Riječi pogrešne" predstavlja u malo sporijem, ali i zrelijem izdanju.

Lana je inače odlična studentica druge godine Kulture i turizma Sveučilišta u Zadru, ali uz sve studentske obaveze, i dalje prevladava ljubav i predanost stvaranju novih glazbenih uspjeha.

- Svi smo imali priliku bar jednom u životu iskusiti "zarobljenost" loše ljubavne veze u kojoj su se svaki trenutak, gesta ili riječ činili pogrešnima. Taj osjećaj unutarnje borbe, turbulentnost emocija i na kraju izbor slobode i olakšanja smo pretočili u snažnu poruku novom pop-rock baladom "Riječi pogrešne" - kaže mlada pjevačica.

Tekst pjesme "Riječi pogrešne" napisala je Senka Laginja, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, a za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

Pogledajte spot za pjesmu "Riječi pogrešne"...

Označeno u
Video sadržaj