Veliki koncert Antonia Tkaleca "Ovo nije vrijeme predaje" u Varaždinu Foto: Antonio Tkalec

Veliki koncert Antonia Tkaleca "Ovo nije vrijeme predaje" u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 26.9.2021. u 19:10h | Objavljeno u Društvo

Najpoznatiji hrvatski kantautor moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec, održat će u petak, 1. listopada veliki koncert na Franjevačkom trgu u Varaždinu, povodom promocije svog nedavno objavljenog, petog po redu studijskog albuma "Ovo nije vrijeme predaje".

Koncert počinje u 20 sati, a Antonia će pratiti jedanaest vrhunskih i nagrađivanih studijskih i stage glazbenika: Ivan Mikulić, Nikola Mikulić, Nebojša Buhin, Marijo Bilić, Igor Štimac, Neven Putarek, Martin Pokos, Agneza Levanić, Anita Nježić, Anita Vincek i Sanja Brezovec.

- Ovo će biti puno više od samog koncerta! Spremamo nešto zaista posebno, budući da se nalazimo u vremenu kada nam je svima potrebna "injekcija" ohrabrenja, nade, utjehe, radosti, lijepe i pozitivne riječi. Beskrajno sam Bogu zahvalan za novi album, a isto tako, beskrajno sam radostan što će me i na ovom koncertu pratiti nevjerojatni glazbenici koji su među najboljima u Hrvatskoj. Ovim koncertom želim potaknuti ljude na pozitivno razmišljanje, na strpljivost, složnost i brigu jedni o drugima, pogotovo sad u ovom vremenu u kojem se nalazimo. Dani smo jedni drugima da si budemo oslonac, poticaj i pomoć, stoga će ovaj koncert, koji smo nazvali po novom albumu „Ovo nije vrijeme predaje“, biti uistinu drugačiji i posebniji - rekao je Antonio Tkalec.

Koncert će se moći pratiti i putem izravnog prijenosa putem Facebooka i You Tube kanala "Antonio's Music".

- Nema ulaznica i svi ste dobrodošli. Ponesite samo nešto toplo za obući i dobru volju! - poručio je Antonio.

Označeno u