VEČERA ZA 5 Pobjednica varaždinskog tjedna u RTL-ovoj emisiji Sanja Novak otkriva kako će potrošiti svoju nagradu

vv | 28.5.2023. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

Sanja Novak pobjednica je varaždinskog tjedna jubilarne 500. RTL-ove emisije "Večera za 5 na selu". Za svoju je večeru osvojila 38 bodova i tako osvojila glavnu nagradu, tisuću eura, za koju kaže da će je podijeliti s djecom.

U intervjuu za RTL.hr rekla je da su je oduševila jela druge natjecateljice, Marine, jer je njezina večera predstavila međimurski kraj.

- U moju bilježnicu recepata definitivno idu sva Marinina jela i obavezno Alenov desert - rekla je pobjednica varaždinskog tjedna Sanja Novak.

Ova prodavačica iz Varaždina u'Večeru za 5 na selu' došla je zbog dobre hrane, zabave i novog iskustva, a u emisiju ju je prijavila prijateljica. Tako je i pobijedila u varaždinskom tjednu. Protukandidate oduševila je svojim jelima, a posebno predjelom.

Na što će potrošiti novac i je li i dalje u kontaktu s kandidatima iz emisije, otkrila je u intervjuu za RTL.hr.

Sanja, vaše je predjelo oduševilo sve, jeste li očekivali takve reakcije?

Iskreno, nisam očekivala tako pozitivne reakcije za svoje predjelo, ni od protukandidata ni od gledatelja. Sretna sam što im se sviđalo.

Čija vam je večera, osim vaše, bila najbolja?

Sve večere su bile na svoj način najbolje. Po mom mišljenju večera od gospođe Marine je bila najbolja zbog toga što je bila najviše tradicionalna i predstavila je međimurski kraj u najboljem svijetlu. Ni Alen ne odskače puno po tom pitanju. Dio glavne nagrade dobit će djeca, počastit ću i prijatelje, nadam se da će ostati i nešto za mene, za neki dobar shopping. Djeca su oduševljena mojom pobjedom, cijelo vrijeme su vjerovali u mene i nadali se mojoj pobjedi. Uvijek su moja podrška, a tako je i bilo cijelog tjedna.