Varteksove trgovine se pune - stižu i legendarni kaputi

vv / varteks | 17.10.2024. u 13:36h | Objavljeno u Društvo

-Visokokvalitetni i već legendarni Varteksovi kaputi, simbol elegancije i kvalitete, te savršen izbor za nadolazeće hladnije dane, sredinom studenog će krasiti police svih naših trgovina, poručuju iz Varteks d.d., koji je nastavio s radom, unatoč izazovima s kojima se suočo nakon što je 18. srpnja 2024. godine otvoren stečajni postupak.

Prije nekoliko tjedana ponovno su u Varteksu započeli s radom proizvodni pogoni, a 16 trgovina maloprodaje nije ni prestalo, a sada se pune robom, koje će biti sve više.

- Naša dugogodišnja tradicija, koja traje više od 106 godina, nije prekinuta – nastavljamo poslovati u smanjenom obujmu, ali s jednakom strašću i posvećenošću prema našim vjernim kupcima, koje pozivamo da posjetite i svojim izborom podržite našu borbu za očuvanje Varteksa – ponosa Hrvatske i Varaždinske tekstilne industrije. Zajedno,ne smijemo dopustiti da se ugasi povijest duga 106 godina. Vaša vjernost i podrška ključ su našeg opstanka, a svaki vaš posjet i kupnja korak su bliže očuvanju ove jedinstvene domaće tekstilne priče, poručuju iz Varteksa d.d. u stečaju te zahvaljuju svima koji su uz njih.