Varaždinski plac: Ne propustite Plac tanc ovog petka od 18 sati

vv | 18.9.2024. u 19:59h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski plac puls je grada, a ovog petka će se pretvoriti u živahnu i nesvakidašnju večernju pozornicu. Dođite na PLAC TANC i uživajte u jedinstvenom spoju odlične hrane, glazbe i dobrog društva!

U sklopu Dana Varaždinskog placa, bogat dvodnevni program započet će u petak, 20. rujna, u 18 sati s večernjim izdanjem PLAC TANCA, koje će trajati do 23 sata. Varaždinski plac će zasjati u posebnom večernjem ruhu, a posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj ponudi hrane i pića. Opuštajuću atmosferu stvorit će DJ Vedran Vujec spoznatim plesnim hitovima.

Ljubitelji dobre hrane imat će priliku uživati u pravim gurmanskim specijalitetima: Restoran August pripremit će pulledpork u tortilji s julienne salatom i svinjski file sa špekom na štapiću uz pikantno povrće s placa. Masni Brk će nuditi sočne burgere i aromatična dimljena rebarca, dok će Banus Grill donijeti neodoljive ćevape. Uz to, ljubitelji dobrog pića moći će uživati u koktelima Caffe bara My Way, craft ginu destilerije Saperlot i craft pivima Medine Škrinje.

Rezervirajte petak za PLAC TANC! Jer ovo neće biti samo običan izlazak, već večer puna ugođaja, gdje će se ritam, okusi i druženje spojiti u jedno posebno iskustvo.

Vidimo se na placu ovog petka od 18 sati na PLAC TANCU!