Varaždinske Toplice po prvi će puta ugostiti popularan GFUK, stiže nagrađivana predstava „I živjele su sretno...?”

Varaždinske vijesti | 24.4.2022. u 18:40h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždinske Toplice ove će godine po prvi puta ugostiti krapinski glumački festival, popularni GFUK. Naime, u topličku Kino dvoranu u utorak stiže nagrađivana predstava „I živjele su sretno...?”.

Riječ je o predstavi koja je propitkuje suvremeni brak, a pred topličkom će se publikom prikazati ovog utorka s početkom u 20.30 sati.

Da se radi o odličnoj predstavi naglasila je i direktorica Turističke zajednice grada Varaždinskih Toplica Lana Husnjak koja je pozvala sve Topličanke i Topličance, ali i stanovnike susjednih općina i gradova da kupe svoje ulaznice na vrijeme.

- Za točno četiri dana u Varaždinske Toplice stiže nam odlična, nagrađivana predstava u kojoj će toplička publika sasvim sigurno uživati zbog čega ih pozivam da na vrijeme nabave svoje ulaznice i pridruže se popularnom GFUK-u koji po prvi puta stiže u naš grad. Ovakvim i sličnim događajima nastojimo oživjeti kulturnu ponudu našeg grada – poručila je Husnjak.

Ulaznice je moguće kupiti u caffe baru Bernarda ili na recepciji Minerve, a ako ostane slobodnih mjesta, bit će ih moguće kupiti i na dan same predstave, na ulazu u Kino dvoranu.

Predstava „I živjele su sretno...?” kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled. Oslanjajući se na izvorne verzije bajki o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi i Maloj Sireni te ostalih bajki braće Grimm i Charlesa Perraulta predstava propitkuje suvremeni brak, ima li smisla i što ga sve razara ili drži.