Sudjelujte i vi u snimanju spota navijačke pjesme "Jedna je jedina" Foto: VV arhiva

Sudjelujte i vi u snimanju spota navijačke pjesme "Jedna je jedina"

Varaždinske vijesti | 25.5.2024. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Udruga veterana 7. gardijske brigade "Puma" poziva građane na snimanje video spota navijačke pjesme "Jedna je jedina", čiji je autor hrvatski branitelj Dražen Popijač – Pupi.

>> Poslušajte novu navijačku pjesmu hrvatske nogometne reprezentacije Dražena Popijača "Pupija"

Navijačka pjesma napisana je za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Njemačkoj, a kojom će se bodriti hrvatski reprezentativci predvođeni našim izbornikom Zlatkom Dalićem.

- Na snimanje spota pozvani su svi, ne samo hrvatski branitelji već svi žitelji, žene, djeca i svi ljubitelji sporta i hrvatske reprezentacije - poručuju "Pume".

Snimanje video spota održat će se u ponedjeljak 27. svibnja na stadionu NK Varaždina. Okupljanje je predviđeno do 16.50, kod istočne tribine stadiona, a snimanje će početi u 17.00 sati.

- Plan je da se okupi 500-tinjak osoba, odnosno što je više moguće. Poželjno je da dođete na snimanje u obilježjima hrvatske nogometne reprezentacije (navijačke majice, kape, šalovi, rekviziti i sl.), a organizatori mole i da ponesete što više hrvatskih zastava kao simbol podrške našoj reprezentaciji. Navijačka pjesma "Jedna je jedina" slavit će zajedništvo, hrabrost i ljubav prema sportu i prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji - naglasili su iz Udruge veterana "Puma".