Varaždinci će u subotu Vatrene i Dalića podržavati i na Korzu! Foto: VV arhiva/ilustracija

Varaždinci će u subotu Vatrene i Dalića podržavati i na Korzu!

Varaždinske vijesti | 3.7.2018. u 20:25h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin sprema veliku nogometnu feštu! Prijenos četvrtfinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između reprezentacija Hrvatske i Rusije bit će u subotu prikazan na velikom ekranu na središnjem gradskom trgu u Varaždinu, Trgu kralja Tomislava.

Na popularnom varaždinskom Korzu utakmica će se pratiti na kvalitetnom LED HD ekranu veličine 5 x 3 metra. Atmosferu prije utakmice na Korzu će već od 19 sati zagrijavati žestokom svirkom Hot Stuff band. Organizator događanja je Grad Varaždin u suradnji s Turističkom zajednicom i agencijom PR Lady.

Prema najavama i dosadašnjem interesu, na Korzu se očekuje velik broj navijača tim više što uz izbornika Zlatka Dalića, uz Varaždin se vežu imena članova najužeg stožera Vatrenih u Rusiji: pomoćnik izbornika Dražen Ladić, trener vratara Marijan Mrmić, liječnik dr. Boris Nemec i fizioterapeut Dejan Ređaj. Varaždinci su pozvani da zajedničkim navijanjem daju podršku svojim sugrađanima i cijeloj nogometnoj reprezentaciji te, nadajmo se, proslave novi uspjeh Vatrenih.