Varaždin posjetili članovi Američkog udruženja putničkih agenata Foto: TZ Grada Varaždina

Varaždin posjetili članovi Američkog udruženja putničkih agenata

Varaždinske vijesti | 7.6.2021. u 15:33h | Objavljeno u Društvo

U Varaždinu su u nedjelju boravili putnički agenti, članovi Američkog udruženja putničkih agenata (ASTA), koji sudjeluju na međunarodnoj godišnjoj konferenciji ASTA DESTINATION EXPO 2021., koja se održava u Dubrovniku.

Na konferenciji će sudjelovati 150 najvažnijih putničkih agenata ove asocijacije, koji dolaze u Hrvatsku upoznati destinaciju, kako bi je mogli uspješnije predstavljati i prodavati svojim klijentima. U sklopu konferencije agenti će upoznati i ostale dijelove Hrvatske, pa je tako sastavni dio programa i posjet Varaždinu te upoznavanje s ponudom koju naš grad nudi.

Unatoč jučerašnjem kišnom vremenu, gosti iz Amerike, u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina, obišli su najvažnije znamenitosti i upoznali ljepote Varaždina a posjet našem gradu završili su posebnim doživljajem, uživajući u filmskoj glazbi koju je za njih u Varaždinskoj katedrali izveo orguljaš Višeslav Jaklin. Druga grupa američkih putničkih agenata, njih 50-ak, u posjet Varaždinu stiže 18. lipnja, kada će im biti prezentirana turistička ponuda grada s doživljajima.

Međunarodna godišnja konferencija ASTA DESTINATION EXPO održava se svake godine u drugoj destinaciji, s ciljem upoznavanja njenih članova s turističkom ponudom odabrane destinacije, odnosno regije.

americki_putnicki_agenti_06062021_3.jpeg

americki_putnicki_agenti_06062021_2.jpeg

americki_putnicki_agenti_06062021_1.jpeg