VANIMA dodijelila povelju Gradskom muzeju Varaždin

VV | 31.3.2022. u 13:00h | Objavljeno u Društvo

Na sjednici Skupštine udruge održanoj 26. ožujka, članovi Filmsko-kreativni studio VANIMA jednoglasno su dodijelili Povelju Gradskom muzeju Varaždin.

Ivan Todorović, predsjednik udruge Filmsko-kreativni studio VANIMA, uručio je Povelju mr. Ivanu Meseku, ravnatelju Gradskog muzeja Varaždin te mu zahvalio na dugogodišnjoj podršci u brojnim programima udruge.

Po članku 57. Statuta udruge VANIMA daje se mogućnost članovima Skupštine kojom mogu dodjeljivati nagrade i priznanja svojim članovima, kao i drugim organizacijama te pravnim i fizičkim osobama. Tajnik udruge VANIMA predložio je Gradski muzej Varaždin kao pravnu osobu za dodjelu Povelje. Navedena javna ustanova u kulturi se dugi niz godina zalaže i pomaže u radu udruge te partnerski radi na razvoju i promicanju audiovizualne djelatnosti na području grada Varaždina.

Podsjetimo kako su članovi Skupštine udruge VANIMA, koja je nositelj audiovizualne djelatnosti na području grada Varaždina, dodijelili Povelje Koncertnom uredu Varaždin (2017. godine), Knjižnici i čitaonici "Metel Ožegović" (2018. godine) te Pučkom otvorenom učilištu Varaždin (2019. godine) za izniman doprinos i razvoj djelatnosti kroz partnersku suradnju na programima i projektima.