UŠR STAŽNJEVEC - Pobjednik državnog festivala sportske rekreacije na selu! Foto: UŠR Stažnjevec

UŠR STAŽNJEVEC - Pobjednik državnog festivala sportske rekreacije na selu!

Grad Ivanec/vv | 4.7.2023. u 11:42h | Objavljeno u Društvo

Ljepši poklon za 15. rođendan naše udruge nismo mogli ni zamisliti - kaže tajnik UŠR-a Nikola Sedlar 

Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec pobjednica je 27. hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu koji je u subotu, 1. srpanja, u organizaciji HSSR-a održan u Poljani Biškupečkoj.

- Ljepši poklon za 15. rođendan naše udruge nismo mogli ni zamisliti. Čak 14 godina natječemo se na državnim festivalima i svih ovih godina željno smo iščekivali zlatni prijelazni pehar. Svi zajedno uložili smo puno truda, muke, znoja pa i izgubljenih živaca i sada, kada je veliki pehar naš, izuzetno smo ponosni na ovaj rezultat koji je postiglo naše društvo – javio je presretan tajnik UŠR-a Nikola Sedlar te kazao da im se dojmovi još nisu do kraja slegli.

11668.jpeg

- A ono što mi možemo reći jest samo: Bravo za sve natjecatelje UŠR-a Stažnjevec na osvojenom državnom zlatu, to više što su među svih 10 ekipa sudionica, upravo Stažnjevčani bili najmlađa ekipa. Kapetan ekipe bio je Denis Šimek.

I još nešto. U disciplini potezanja užetom ekipa je osvojeno treće mjesto posvetila svom prerano preminulom kolegi Željku Lončaru, standardnom "štrikašu". Čestitke svima! - poručili su iz ivanečke gradske uprave.