Uspješan završetak sezone za Feel Active plesače

VV | 11.6.2023. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Feel Active plesači zaokružili su svoju natjecateljsku sezonu sudjelovanjem na međunarodnom plesnom natjecanju Varaždin Dancing Steps koji se održao ove subote, 10.6.2023. u OŠ Petrijanec.

Plesači su se predstavili različitim plesnim stilovima u svim dobnim kategorijama te osvojili ukupno 17 odličja, od kojih 15 zlatnih medalja, 2 srebrne medalje te nagradu za "Najplesačicu" i 5. nagradu "Best of the Best" koreografiju natjecanja.

Najmanje natjecateljice "Feel Active baby" predstavile su se koreografijama Woble Boble i Little Lions te osvojile 1. i 2. mjesto. 

Koreografiju "Operation: Save the Banana" izvele su polaznice grupe mini i kadeti te osvojile 1. mjesto.

Kadeti su također izveli nastup "Once Upon A Dream" te osvojili 2. mjesto.

U solo nastupima ukupno 9 zlatnih medalja izborile su: Sara Pranjić, Elli Rozman, Franka Dorić, Lucija Barbir, Hana Till, Matea Zeljko, Dijana Domiter, Ariana Špiranec i Leona Pretković. 

Trio koreografija "No new friends" u izvedbi Eme Borovec, Vite Dokša i Marije Šanjek osvojila je 1. mjesto, dok se istom sastavu pridružila Dijana Domiter u koreografiji "Wednesday mood" koja je također osvojila 1. mjesto.

Trio Lucija Barbir, Hana Till i Matea Zeljko osvojile su zlato za koreografiju "Survivor", dok je zlatno odličje osvojeno je i za duo "The Hostage" u izvedbi Lucije Barbir i Ariane Špiranec.

Posebnu nagradu natjecanja za najbolju plesačicu natjecanja osvojila je Lucija Barbir, dok je s koreografijom Lovely osvojila i 5. nagradu "Best of the Best" cijelog natjecanja. 

Plesnu sezonu plesači će zaključiti gostovanjem na plesnoj produkciji PK Matrioška iz Sesveta nakon čega odlaze na ljetnu stanku.

Svi zainteresirani za plesnu sezonu 2023./2024.god. pozvani su da prate facebook stranicu Feel Active gdje će biti objavljeni upisi za istu.

Označeno u
Galerija slika