Ulaznice za urnbesnu hit komediju Ocat i sin osvojili su...

Varaždinske vijesti | 2.11.2017. u 08:38h | Objavljeno u Društvo

Ulaznice za komediju “Otac i sin” su Davorka Hrnčić i Željka Dugi Sokač…Čestitamo!

Osvojili ste po dvije ulaznice, koje možete podići na blagajni prije predstave.

Predstava održati danas, 2. studenog, u 20 sati u Kinu Gaj.

Glavne uloge tumače provjereni majstori humora Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar. Zlatana Zuhrića Zuhru ne treba posebno predstavljati, dok je njegov partner u ovoj predstavi Tin Sedlar relativno novo lice, no i on već ima popriličan staž na “daskama koje život znače”. Naime, koncem 2010. godine se aktivno počeo baviti Stand up-om te ubrzo postao dio već dobro poznate ekipe “Studio smijeha”.

Njegovi nastupi su većinom rasprodani u roku svega nekoliko dana.

Radnja predstave govori o generacijskom jazu oca i sina. Dok otac, shodno iskustvu, teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer brzopletog modernog dečka koji, naravno, ne voli da mu “stari” stalno soli pamet, već voli “sve što vole mladi”. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći i iskustvo kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.
Već sada možete naslutiti u kojem smjeru će se radnja razvijati te da će biti ispunjena mnogim komičnim situacijama iz svakodnevnog života, koje će Vas nasmijati do suza. Požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen, a ovakva predstava se ne propušta!

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu.

Označeno u