UDVDR - Podružnica Varaždinske županije održala Izvještajni sabor Foto: UDVDR Varaždinska županija

UDVDR - Podružnica Varaždinske županije održala Izvještajni sabor

Varaždinske vijesti | 26.12.2016. u 09:53h | Objavljeno u Društvo

U Memorijalno-rekreacijskom centru hrvatskih branitelja u Varaždinu svoj redovni godišnji Izvještajni sabor održala je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Podružnice Varaždinske županije.

Saboru su nazočila 42 delegata te desetak gostiju i uzvanika, a otvorio ga je predsjednik Podružnice Branko Družinić. U Izvješću o radu Središnjeg odbora u 2016. godini Družinić je, uz ostalo, spomenuo veliki broj provedenih aktivnosti, što u organizaciji podružnice, što ogranaka i klubova, te dobru suradnju s braniteljskim udrugama i tijelima vlasti. Družinićevo, kao i Izvješće Nadzornog odbora koje je podnio Zdravko Maltarski, te ono Suda časti koje je delegatima prenio Tihomir Joda, prihvaćeno je jednoglasno.

Glasovima svih delegata prihvaćen je i Plan i program rada za 2017. godinu, koji će biti nastavak aktivnosti iz tekuće godine, te provedba novih programa. Nakon riječi gostiju i uzvanika, koji su u svojim izlaganjima pohvalili rad podružnice, okončan je službeni dio, te je nastavljeno druženje hrvatskih branitelja. Prije Izvještajnog sabora podružnice Varaždinske županije, održan je i onaj Ogranka Varaždin, a godinu će svojim Izvještajnim saborom u utorak okončati Ivanečki Ogranak.