Udrugama Bolje sutra i Latici od centra SUPERNOVA više od 100 komada namještaja Foto: Supernova

Udrugama Bolje sutra i Latici od centra SUPERNOVA više od 100 komada namještaja

Varaždinske vijesti | 10.9.2019. u 12:20h | Objavljeno u Društvo

Udruga osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice i Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latica” dobile su od trgovačkog centra SUPERNOVA vrijednu donaciju: više od stotinu komada namještaja, 50-ak za svaku udrugu, koje će iskoristiti za opremanje svojih prostora u koprivničkom Kampusu.

Upraviteljica shopping centra SUPERNOVA, magistra Patricija Tkalčec, naglasila je kako se jedan od gospodarskih parametara dugoročne održivosti objekta sastoji u strategiji podržavanja razvoja lokalne zajednice kroz usku implementaciju u suživot regije.

- Više od 200 djelatnika naše koprivničke SUPERNOVE ponosno je i zahvalno što smo u lokalnim udrugama pronašli vjerne prijatelje. Riječ je o partnerima koje izuzetno poštujemo, stoga ćemo se uvijek truditi podržavati te poticati ovakve dobrotvorne projekte - zaključila je upraviteljica Tkalčec.

Predsjednica Udruge Latice Nevenka Fuchs istaknula je kako je ova donacija nastavak odlične suradnje koju već godinama imaju s centrom SUPERNOVA. Dodala je kako su dobili jako kvalitetan namještaj kojim će sigurno opremiti barem četvrtinu, a možda i polovicu novog prostora u Kampusu.

Osvrnula se i na dosad četiri provedene humanitarne akcije kojima su prikupili oko 240.000 kuna, zahvaljujući čemu na proljeće kreću s radovima u novom prostoru.

Također, na završnoj konferenciji projekta “Volimo volontiranje”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, u okviru natječaja Podrška organizatorima volontiranja za unapređenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa, SUPERNOVA je zaprimila zahvalnicu Gradskog društva Crvenog križa grada Koprivnice temeljem promicanja programa 09/2017.- 08/2019. godine.

IB_SUperNova_29082019_031.jpg

IMG_7428_GDCK.JPG