Udruga Ana: Uključite i vi dijete u radionice Ana u Novom Marofu

Sponzorirani članak | 14.10.2024. u 15:33h | Objavljeno u Društvo

U utorak, 8. listopada, u Novom Marofu je provedena još jedna u nizu radionica za djecu koju u sklopu programa organizira Udruga Ana. Tako je u sklopu radionice provedena aktivnost "Naša mala galaksija". Djeca sudionici su tako, koristeći se dostupnim materijalima, izrađivali planete, zvijezde, mjesec i Sunce naše galaksije, a uz postojeće planete, djeci su formulirala i vlastite planete kojima su dali imena po svojoj želji.

Tako su nastali Planeta Duga, Planeta Pizza Brzi Đuro i drugo. Na taj način su djeca sudionici učili o našoj galaksiji te koristeći se maštom kreirali vlastitu malu galaksiju. Djeca sudionici su tako imala priliku provesti vrijeme na otvorenom uz kreativne aktivnosti, uživajući u jesenskom suncu. Atmosfera je bila vrlo ugodna i prijateljska te ispunjena dječjim smijehom i radošću, na temelju čega mogu zaključiti kako je i ova radionica bila vrlo uspješna - rekla je Magdalena Mudri. 

- Svidjela mi se radionica. Imali smo grickalice i sokove. Igrali smo se lopova i policajaca i igrali smo se skrivača - rekla je Melani Živko. 

Važno je na kraju dodati da je za roditelje iz Novog Marofa sudjelovanje djeteta na radionicama besplatno. Pokrovitelj Radionica za djecu u organizaciji udruge Ana je Grad Novi Marof.

image_1.jpg

image_2.jpg

image_3.jpg

image.jpg