Udruga Ana u Novom Marofu održala radionicu "Moja jesenska slikovnica" Foto: Udruga Ana

Udruga Ana u Novom Marofu održala radionicu "Moja jesenska slikovnica"

Sponzorirani članak | 19.10.2024. u 11:47h | Objavljeno u Društvo

U utorak 15. listopada u Novom Marofu je provedena još jedna u nizu radionica za djecu koju u sklopu programa organizira Udruga Ana.

Tako je u sklopu radionice provedena aktivnost "Moja jesenska slikovnica".

- Zadatak djece sudionika je bio osmisliti priču s motivima jeseni te ju prikazati u obliku slika i dijaloga. Djeca sudionici su tako osmislila priču o dolasku jeseni, a koristeći se dostupnim materijalima istu prikazala u obliku slikovnice. Na taj način su djeca sudionici koristeći se svojom maštom sami stvorili priču o jeseni i izradili slikovnicu. Djeca su tako imala priliku provesti vrijeme na otvorenom uz kreativne aktivnosti, uživajući u jesenskom suncu. Atmosfera je bila vrlo ugodna i prijateljska te ispunjena dječjim smijehom i radošću, na temelju čega mogu zaključiti kako je i ova radionica bila vrlo uspješna - rekla je Magdalena Mudri.

Svemu navedenom treba dodati da je pokrovitelj ovih radionica za djecu "Ana - udruge za pomoć djeci i obiteljima" Grad Novi Marof.

- Ovo je jako pohvalno, da Grad Novi Marof ulaže u ovakve aktivnosti. Djeca Novog Marofa i ne samo Novog Marofa svaki utorak, a odlučeno je da će radionice biti i češće, mogu se dobro zabaviti i ukoliko im treba pomoći kod učenja, isto su tu vrijedni ljudi iz udruge Ana. Ukoliko želite uključiti svoje dijete, možete to učiniti besplatno na broj: 095/365-65-07 - poručili su iz Udruge Ana.