Udruga Ana: Ruke u glini, mašta na djelu

vv | 12.9.2024. u 17:50h | Objavljeno u Društvo

U utorak, 10. rujna, u Novom Marofu je održana još jedna sjajna Radionica za djecu u organizaciji Ana - udruga za pomoć djeci i obiteljima, a pod pokroviteljstvom grada Novog Marofa. Naziv radionice je bio "Ruke u glini, mašta na djelu". Radionicu je vodila i ovaj utorak sjajna Sara Maltar iz Novog Marofa, studentica, budući socijalni pedagog.

- Na radionici u Novom Marofu pod temom "Ruke u glini, mašta na djelu", moglo se vidjeti kako se mašta djece može pretočiti u obliku raznih uradaka od gline i plastelina. Uz to da su djeca napravila divne modele pomoću gline i plastelina, usput su vježbala motoriku prstiju te dojam o proporcijama. Iskoristili smo još lijepog vremena pa smo se igrali i razne igre loptom u parku te tako ostali fizički aktivni - rekla je Maltar.

Djeca uživaju u radionicama, a uvijek su tu za djecu grickalice i sokovi.

Jako sam sretna da je ova radionica u utorak u Novom Marofu jako dobro izvedena. Sretna sam da nas još uvijek prati lijepo vrijeme. Eto ovom prilikom pozivam, ako netko bi nam u Novom Marofu mogao utorkom od 16-20 sati ustupiti na korištenje neku prostoriju. Ne bi voljela zbog lošeg vremena da se ovako sjajne radionice moraju odgađati. Ovom prilikom se zahvaljujem Gradu Novom Marofu što je djeci omogućio ove sjajne Radionice za djecu utorkom. Ovo ulaganje je jedno od izvrsnih ulaganja u našu zajedničku dobru budućnost. Kažu da svaki euro uložen u djecu se društvu višestruko vraća. Ova dječja druženja toj djeci će ostati zauvijek lijepa uspomena. Ovom prilikom pozivam roditelje da uključe svoju djecu u naše radionice za djecu. Sada kada je krenula škola radionice smo nadopunili i mogućnošću da naše sjajne studentice pomognu djeci u prevladavanju teškoća glede razumijevanja gradiva. - rekla je Ana Duga, predsjednica Ana, udruga za pomoć djeci i obiteljima.

Sve što su u udruzi Ana do sada radili može se vidjeti i na Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Galerija slika