U Županijskoj palači udruga "Pčelarstvo online" organizira predavanje o bolestima pčela

MGA | 8.12.2021. u 08:15h | Objavljeno u Društvo

Udruga Pčelarstvo online u subotu, 11. prosinca, s početkom u 9 sati organizira edukacijsko besplatno predavanje o bolestima pčela za sve zainteresirane pčelare i građane. Predavanje će se održati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu. 

Predavanja će održati prof. Mirjana Ivanković, koja će govoriti o bolestima pčela, i Dražen Jerman, čije predavanje govori o suzbijanju varooze pčela bez kemije. U planu je i prigodna sponzorska tombola, a svaki će sudionik dobiti brošuru "Pčelarski rječnik".

Udruga Pčelarstvo online uređuje stručni časopis "PČELARstvo" koji je u online izdanju besplatan za sve pretplatnike, te uređuje i vodi nacionalnu pčelarsku domenu pcelarstvo.hr.

- Smatramo kako je pristup informacijama za pčelare danas u 21. stoljeću izuzetno važan. Uz predavanja za pčelare, organiziramo preko projekta humanog zbrinjavanja rojeva pčela, koji vode u županiji i na nacionalnoj razini Hrvatska pčelarska služba 112" po mjesnim odborima, tijekom zimskih mjeseci i besplatne edukacije građana po mjesnim odborima. Sve što trebate je da ih kontaktirate na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 0989862023 - kaže Antun Karlović, predsjednik udruge.