U varaždinskoj Vili Bedeković sprema se niz odličnih koncerata

VV | 11.6.2021. u 19:31h | Objavljeno u Društvo

Ispred sanjive Vile Bedeković u Varaždinu očekuje se niz vrhunskih koncerata poznatih imena glazbene scene. Ovog vikenda, u petak 11. lipnja u 20:30 sati, taj niz započinje međunarodno priznata pjevačica i interpretatorica tradicionalnih bosanskih sevdalinki Amira Medunjanin.

Nakon dive svjetskog glasa slijedi još jedna umjetnička poslastica u obliku glazbenog para, miljenice hrvatske glazbene scene, glazbenice i autorice Mie Dimšić i popularnog riječkog glazbenika i romantičara Marka Tolje koji će zajedno na pozornici zasjati sljedećeg vikenda, u petak 18. lipnja, također s početkom u 20:30 sati.

Subota, 19. lipnja u 21 sat rezervirana je za jednu od najaktualnijih hrvatskih skupina, dubrovački bend Silente koji je usred promotivne kampanje svog singla “Nikada ovako”. Koncert dobitnika Porina i posjednika cijelog niza hitova također je uz ostale jedan od sufinanciranih programa putem natječaja „Jer svirati se mora”, proveden u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

S obzirom na to da će koncerti biti održani u limitiranom kapacitetu, na vrijeme nabavite svoje ulaznice na prodajnim mjestima Eventim sustava ili online na www.eventim.hr, benzinskim postajama Petrol, Tisak prodajnim mjestima ili Suvenirnici Varaždinskih vijesti.

Ovu seriju koncerata u Vili Bedeković nadolazećeg ljeta slijede i brojna druga imena hrvatske glazbene scene koja će uskoro biti najavljena od strane organizatora. Događaji će biti organizirani prema aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH.